ενοικιαση αυτοκινητου Χανιά

Χανιά, πόλη, dímos, λιμάνι και πρωτεύουσα του Chaniápereferiakí enótita, στη βορειοδυτική ακτή της Κρήτης, Ελλάδα.

Ο τουρισμός έχει καταστεί σημαντικός για την οικονομία και υπάρχει ένα διεθνές αεροδρόμιο στα ανατολικά της χερσονήσου του Ακρωτηρίου.

Ανάμεσα στα τοπικά μνημεία υπάρχουν τεράστια τείχη από την Ενετική περίοδο και ένα οπλοστάσιο.

Η πόλη διαθέτει ένα αρχαιολογικό μουσείο που στεγάζεται σε μια εκκλησία της βενετικής εποχής. Πληθυσμός (2011) 108.642

Ανάπτυξη Περιγραφή

Παρακάτω, θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις φθηνές επιλογές ενοικίασης αυτοκινήτων στο Χανιά που είναι συνήθως διαθέσιμες.

Ενοικίαση αυτοκινήτου Χανιά

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα αυτοκίνητα που διατίθενται στο Rent-a-Car στην Χανιά και μπορείτε να επιλέξετε πολλά περισσότερα από την παρακάτω φόρμα αναζήτησης.

Seat Leon

Seat Leon

Το Seat Leon είναι μια καλή επιλογή για όσους αναζητούν ένα καλό οικογενειακό αυτοκίνητο, με αξιοπρεπή χώρο φορτίου και λογικό κόστος.
Χαρακτηριστικό αυτού του αυτοκινήτου είναι ότι διαθέτει αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, εάν αυτό είναι πραγματικά απαραίτητο για εσάς, είναι μια καλή επιλογή.


Peugeot Rifter

Δεν είναι ένα πολύ κοινό αυτοκίνητο που βλέπει, αλλά δεν είναι κακή επιλογή για όσους αναζητούν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Σχετική άνεση, σημαντικός χώρος φορτίου, χωρητικότητα έως 5 επιβατών, κόστος που δεν είναι υπερβολικό, το Peugeot Rifter είναι.


Citroen C4 Cactus

Citroen C4 Cactus

Μια επιλογή που γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι και μάλιστα καταλήγουν να είναι το Citroen C4 Cactus και πολλά λόγω της ποιότητας του όσον αφορά την άνεση και την απόδοση για ένα αυτοκίνητο με μεσαίο / χαμηλό κόστος.


Μέρη για να άρει το αυτοκίνητο

Υπάρχουν πολλά μέρη για να παραλάβετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας, το οποίο ποικίλλει ανάλογα με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο που το νοικιάζει.

Σας ενδιαφέρει η ενοικίαση αυτοκινήτου σε Χανιά?

Εάν ναι, αναζητήστε την ακόλουθη φόρμα ενοικίασης αυτοκινήτου και επιλέξτε αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *