ενοικιαση αυτοκινητου Χαλκίδα

Χαλκίδα, πόλη και dímos στο νησί Εύβοια, περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, δυτική Ελλάδα.

Βρίσκεται στο στενότερο σημείο του καναλιού Euripus, που χωρίζει την Εύβοια από την ηπειρωτική Ελλάδα και χωρίζει τον κόλπο της Εύβοιας σε βόρειους και νότιους κόλπους.

Η πόλη περιλαμβάνει την παλιά πόλη, ή το Κάστρο, και τη βιομηχανική περιοχή του Προστάστι. Τίποτα δεν μένει από την αρχαία πόλη.

Ένα ασυνήθιστο φαινόμενο είναι το ακανόνιστο παλιρροιακό ρεύμα του Ευρίπου, το οποίο αλλάζει κατεύθυνση έξι έως επτά φορές την ημέρα και εποχιακά πιο συχνά.
Πληθυσμός (2011) 102.223

Ανάπτυξη Περιγραφή

Παρακάτω, θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις φθηνές επιλογές ενοικίασης αυτοκινήτων στο Χαλκίδα που είναι συνήθως διαθέσιμες.

Ενοικίαση αυτοκινήτου Χαλκίδα

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα αυτοκίνητα που διατίθενται στο Rent-a-Car στην Χαλκίδα και μπορείτε να επιλέξετε πολλά περισσότερα από την παρακάτω φόρμα αναζήτησης.

Ford Fiesta

Ford Fiesta

Θέλετε να οδηγήσετε με στυλ σε οικογενειακό αυτοκίνητο χαμηλού κόστους; Το Ford Fiesta είναι αυτό και πολλά άλλα.
Το μόνο μειονέκτημα είναι η χωρητικότητα φόρτωσης που αντιστοιχεί σε 1 μεγάλη βαλίτσα 1 μικρή, η οποία μπορεί να είναι πρόβλημα αν θέλετε ή χρειάζεστε πολύ φορτίο.


Renault Megane

Μια προσιτή λύση με λογικό χώρο για την οικογένειά σας.
4 πόρτες, έως 5 επιβάτες και με χώρο φορτίου που αντιστοιχεί σε 2 μεγάλες βαλίτσες, αυτή είναι μια τυπική επιλογή για πολλά άτομα.

Renault Megane

Peugeot 3008

Peugeot 3008

Ψάχνετε ένα αυτοκίνητο με καλό χώρο φορτίου για μεγάλες οικογενειακές διακοπές?
Με χώρο φορτίου που αντιστοιχεί σε 3 μεγάλες βαλίτσες, χωρητικότητα 5 ατόμων και λογικό κόστος, το Peugeot 3008 μπορεί να είναι το τέλειο οικογενειακό αυτοκίνητο όσον αφορά το κόστος / όφελος.


Μέρη για να άρει το αυτοκίνητο

Υπάρχουν πολλά μέρη για να παραλάβετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας, το οποίο ποικίλλει ανάλογα με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο που το νοικιάζει.

  • Evia – Eretria Downtown, 39, Amarisias Artemidos, Eretria, Evia, Greece, 34008

Σας ενδιαφέρει η ενοικίαση αυτοκινήτου σε Χαλκίδα?

Εάν ναι, αναζητήστε την ακόλουθη φόρμα ενοικίασης αυτοκινήτου και επιλέξτε αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *