ενοικιαση αυτοκινητου Χίος

Χίος, Νέα Ελληνική Χίος, νησί και dmos, που βρίσκονται 8 χλμ. Από τη δυτική ακτή της Τουρκίας στο Αιγαίο Πέλαγος, Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ανατολική Ελλάδα.

Από ηφαιστειακή και ασβεστολιθική προέλευση, έχει μήκος περίπου 50 χλμ. Βορρά-Νότου και από 13 έως 24 χλμ. Πλάτος.

Αν και κανένα ελληνικό νησί δεν είναι σαν ένα άλλο, η Χίος έχει ένα από τα πιο ξεχωριστά πρόσωπα, χάρη στη μοναδική αρχιτεκτονική των χωριών της που μοιάζει με φρούριο και τα κάνει να φαίνονται τόσο διαφορετικά από τα ξαδέλφια τους σε άλλα νησιά.

Αυτό το στυλ προέρχεται από την ιστορία του νησιού ως το προγονικό σπίτι των βαρόνων της ναυτιλίας και ο μοναδικός εμπορικός παραγωγός μαστίχας στον κόσμο.

Πολλά από αυτά τα ασυνήθιστα κτίρια κληρονομιάς χρησιμεύουν πλέον ως ξενοδοχεία, φέρνοντας τη Χίο στην κορυφαία κατηγορία ασυνήθιστων καταλυμάτων.

Ανάπτυξη Περιγραφή

Παρακάτω, θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις φθηνές επιλογές ενοικίασης αυτοκινήτων στο Χίος που είναι συνήθως διαθέσιμες.

Ενοικίαση αυτοκινήτου Χίος

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα αυτοκίνητα που διατίθενται στο Rent-a-Car στην Χίος και μπορείτε να επιλέξετε πολλά περισσότερα από την παρακάτω φόρμα αναζήτησης.

Audi A4

Audi A4

Το Audi A4 είναι μια από τις πιο συνηθισμένες επιλογές για όσους αναζητούν αυτοκίνητο υψηλών προδιαγραφών.
Έχει σπορ εμφάνιση, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα αυτοκίνητο με 4 πόρτες και χωρητικότητα για 5 επιβάτες, καθιστώντας έτσι ίσως μία από τις καλύτερες δυνατές επιλογές στην αγορά ενός οικογενειακού αυτοκινήτου όπου λαμβάνετε σχεδόν όλα όσα θα μπορούσατε να ζητήσετε.


Opel Insignia

Ένα απλό αλλά αριστοκρατικό αυτοκίνητο, αυτό έχει πάνω από τη μέση απόδοση και αν ψάχνετε για άνεση, δύσκολα θα απογοητευτείτε.
Έχει χωρητικότητα φορτίου ισοδύναμη με 2 μεγάλες και 1 μικρές βαλίτσες. Για οικογενειακές διακοπές, είναι ένα τέλειο αυτοκίνητο.

Opel Insignia

Mercedes-Benz C-Class

Mercedes-Benz C-Class

Μέσα στα πιο πολυτελή αυτοκίνητα και με το καλύτερο επίπεδο απόδοσης, η Mercedes-Benz C-Class είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο για έναν επιχειρηματία για παράδειγμα ή μόνο για κάποιον που εκτιμά την πολυτέλεια και την άνεση, είναι πρόθυμος να πληρώσει λίγο περισσότερα αυτός είναι ο λόγος.


Μέρη για να άρει το αυτοκίνητο

Υπάρχουν πολλά μέρη για να παραλάβετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας, το οποίο ποικίλλει ανάλογα με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο που το νοικιάζει.

  • Chios Airport
  • Chios Downtown, 25, Neoreion Street, Main Port, Chios, Greece, 82131
  • Chios Downtown, 76A, Veriti Str, Chios, Greece, 82100
  • Chios – Karfas Downtown, Eparchiaki Odos Chiou-Ormou Karfa, Chios, Greece, 821 00

Σας ενδιαφέρει η ενοικίαση αυτοκινήτου σε Χίος?

Εάν ναι, αναζητήστε την ακόλουθη φόρμα ενοικίασης αυτοκινήτου και επιλέξτε αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *