ενοικιαση αυτοκινητου Ρόδος

Ρόδος, μεγάλη πόλη του νησιού της Ρόδου, περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, νοτιοανατολική Ελλάδα.

Με μεγάλη διαφορά το μεγαλύτερο και ιστορικά το πιο σημαντικό από τα νησιά των Δωδεκανήσων.

Η Ρόδος αφθονεί σε παραλίες, δασώδεις κοιλάδες και αρχαία ιστορία. Είτε βρίσκεστε εδώ σε ένα ταξίδι πολιτισμού-γύπων σε προηγούμενους πολιτισμούς, είτε απλά για μια χαλαρή παραλία, έντονη νυχτερινή ζωή ή καταδύσεις σε κρυστάλλινα νερά, όλα είναι εδώ.

Η ατμοσφαιρική Παλιά Πόλη της Ρόδου είναι ένας λαβύρινθος από πλακόστρωτα δρομάκια που θα σας ενθουσιάσουν στις εποχές της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και πέραν αυτής.

Πιο νότια, στην τέλεια εικόνα της Λίνδου, που καλύπτεται από μια αρχαία Ακρόπολη, σπίτια με κύβους ζάχαρης καταλήγουν σε έναν τυρκουάζ κόλπο.

Ενώ τόσο η Λίνδος όσο και η Παλιά Πόλη της Ρόδου γεμίζουν πολύ το καλοκαίρι, η Ρόδος είναι αρκετά μεγάλη ώστε να αφήνει αρκετό χώρο για να αναπνέει τον καθαρό αέρα του Αιγαίου.

Ανάπτυξη Περιγραφή

Παρακάτω, θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις φθηνές επιλογές ενοικίασης αυτοκινήτων στο Ρόδος που είναι συνήθως διαθέσιμες.

Ενοικίαση αυτοκινήτου Ρόδος

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα αυτοκίνητα που διατίθενται στο Rent-a-Car στην Ρόδος και μπορείτε να επιλέξετε πολλά περισσότερα από την παρακάτω φόρμα αναζήτησης.

fiat_panda

Fiat Panda

Δεν έχετε οικογένεια και χρειάζεστε μόνο ένα αυτοκίνητο για τον εαυτό σας ή ένα ακόμη άτομο; Αυτή είναι μια από τις καλύτερες επιλογές στην αγορά για σας όσον αφορά την τιμή / την ποιότητα.
Ο χώρος φορτίου είναι περιορισμένος, ισοδύναμος με 2 μικρές βαλίτσες.
Εάν αυτό είναι αρκετό, τότε ίσως αυτή είναι η επιλογή για εσάς.


Volkswagen Golf

Το Volkswagen Golf είναι ένα αυτοκίνητο που είναι πολύ κοινό να ενοικιάζεται για διαφορετικούς λόγους.
Δεδομένου ότι είναι συνήθως μία από τις φθηνότερες επιλογές, η χωρητικότητα για 5 επιβάτες και σημαντικό φορτίο (ισοδύναμο με 2 μεγάλες βαλίτσες) καθιστά δύσκολο να το μετανιώσετε αν χρειάζεστε αυτοκίνητο για μερικές ημέρες.

Volkswagen Golf

Volkswagen_Sharan

Volkswagen Sharan

Έχετε μια τεράστια οικογένεια και χρειάζεστε πολύ χώρο φορτίου για τις διακοπές σας;
Η Volkswagen Sharan μπορεί να μεταφέρει έως 7 επιβάτες και με χωρητικότητα φορτίου για 4 μεγάλες βαλίτσες.
Το κόστος αυτού του αυτοκινήτου είναι υψηλό, αλλά είναι φυσιολογικό λόγω αυτού που παίρνετε και το γεγονός ότι δεν είναι μια πολύ ακριβής επιλογή επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι δεν χρειάζονται τόσο πολύ χώρο.


Μέρη για να άρει το αυτοκίνητο

Υπάρχουν πολλά μέρη για να παραλάβετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας, το οποίο ποικίλλει ανάλογα με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο που το νοικιάζει.

Σας ενδιαφέρει η ενοικίαση αυτοκινήτου σε Ρόδος?

Εάν ναι, αναζητήστε την ακόλουθη φόρμα ενοικίασης αυτοκινήτου και επιλέξτε αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *