ενοικιαση αυτοκινητου Πύργος

Ο Πύργος είναι μια πόλη στη βορειοδυτική Πελοπόννησο, Ελλάδα, πρωτεύουσα της περιφερειακής ενότητας Έλις και έδρα του Δήμου Πύργου.

Η πόλη βρίσκεται στη μέση μιας πεδιάδας, 4 χιλιόμετρα από το Ιόνιο Πέλαγος.

Ο πληθυσμός της πόλης Πύργος είναι 25.180, και του δήμου 47.995 (2011).

Ανάπτυξη Περιγραφή

Παρακάτω, θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις φθηνές επιλογές ενοικίασης αυτοκινήτων στο Πύργος που είναι συνήθως διαθέσιμες.

Ενοικίαση αυτοκινήτου Πύργος

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα αυτοκίνητα που διατίθενται στο Rent-a-Car στην Πύργος και μπορείτε να επιλέξετε πολλά περισσότερα από την παρακάτω φόρμα αναζήτησης.

Mercedes-Benz C-Class

Mercedes-Benz C-Class

Μέσα στα πιο πολυτελή αυτοκίνητα με το καλύτερο επίπεδο απόδοσης, η Mercedes-Benz C-Class είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο για έναν επιχειρηματία για παράδειγμα ή μόνο για κάποιον που εκτιμά την πολυτέλεια και την άνεση, είναι πρόθυμος να πληρώσει λίγο περισσότερο αυτός είναι ο λόγος.


Peugeot Rifter

Δεν είναι ένα πολύ κοινό αυτοκίνητο που βλέπει, αλλά δεν είναι κακή επιλογή για όσους αναζητούν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Σχετική άνεση, σημαντικός χώρος φορτίου, χωρητικότητα έως 5 επιβατών, κόστος που δεν είναι υπερβολικό, το Peugeot Rifter είναι.


Volkswagen Polo GPS

Volkswagen Polo GPS

Αναζητάτε ένα καλό οικογενειακό αυτοκίνητο με προσιτό κόστος; Αυτή μπορεί να είναι η λύση σας.
Με την ικανότητα μεταφοράς έως 5 επιβατών και με 2 πόρτες, η οικογένειά σας θα είναι άνετη χωρίς πρόβλημα.
Το μόνο πρόβλημα είναι ο χώρος αποσκευών, ο οποίος αντιστοιχεί σε 1 μεγάλη και 1 μικρή βαλίτσα. Εάν αυτός ο χώρος είναι αρκετός για εσάς, υπέροχο.


Μέρη για να άρει το αυτοκίνητο

Υπάρχουν πολλά μέρη για να παραλάβετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας, το οποίο ποικίλλει ανάλογα με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο που το νοικιάζει.

Σας ενδιαφέρει η ενοικίαση αυτοκινήτου σε Πύργος?

Εάν ναι, αναζητήστε την ακόλουθη φόρμα ενοικίασης αυτοκινήτου και επιλέξτε αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *