ενοικιαση αυτοκινητου Πάτρα

Πάτρα, πόλη και dímos, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, νότια Ελλάδα.

Βρίσκεται στον Κόλπο των Πατρακίων, είναι το κύριο λιμάνι της χερσονήσου της Πελοποννήσου και ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ελλάδας.

Η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, η Πάτρα πήρε το όνομά της από τον βασιλιά Πατρέα που κυβέρνησε την Αχαΐα γύρω στο 1100 π.Χ.

Λίγα είναι εμφανή για τα 3.000 χρόνια ιστορίας αυτού του πολυσύχναστου λιμανιού, κατά τη διάρκεια του οποίου ήταν ένα σημαντικό εμπορικό κέντρο υπό τους Μυκηναίους και τους Ρωμαίους.

Αν και υπάρχει μια χοντροειδής πλευρά της πόλης, έχει ελκυστικές πλατείες και πολυσύχναστους πεζόδρομους, καθώς και μια υπέροχη σκηνή μπαρ και εστιατορίου γεμάτη με νέους και μοντέρνους.

Ανάπτυξη Περιγραφή

Παρακάτω, θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις φθηνές επιλογές ενοικίασης αυτοκινήτων στο Πάτρα που είναι συνήθως διαθέσιμες.

Ενοικίαση αυτοκινήτου Πάτρα

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα αυτοκίνητα που διατίθενται στο Rent-a-Car στην Πάτρα και μπορείτε να επιλέξετε πολλά περισσότερα από την παρακάτω φόρμα αναζήτησης.

fiat_panda

Fiat Panda

Δεν έχετε οικογένεια και χρειάζεστε μόνο ένα αυτοκίνητο για τον εαυτό σας ή ένα ακόμη άτομο; Αυτή είναι μια από τις καλύτερες επιλογές στην αγορά για σας όσον αφορά την τιμή / την ποιότητα.
Ο χώρος φορτίου είναι περιορισμένος, ισοδύναμος με 2 μικρές βαλίτσες.
Εάν αυτό είναι αρκετό, τότε ίσως αυτή είναι η επιλογή για εσάς.


Smart ForFour

Μια επιλογή μεσαίας εμβέλειας χωρητικότητας έως 2 ατόμων είναι αναμφίβολα το Smart ForFour.
Έχει λίγο χώρο όπως αναμενόταν, έως και 2 μικρές βαλίτσες.
Για όσους χρειάζονται πραγματικά αυτόματο κιβώτιο, τότε αυτό το αυτοκίνητο μπορεί να είναι μια βιώσιμη επιλογή για εσάς.

Smart ForFour

Kia Sportage

Kia Sportage

Δεν είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος οχήματος, αλλά τα SUV έχουν τεράστιους θαυμαστές και το Kia Sportage είναι μια σταθερή επιλογή σε αυτήν την κατηγορία.
Δεν είναι πάντα διαθέσιμο από την άποψη της προσφοράς, αλλά όταν είστε, φροντίστε να έχετε υπόψη αυτό το αυτοκίνητο.


Μέρη για να άρει το αυτοκίνητο

Υπάρχουν πολλά μέρη για να παραλάβετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας, το οποίο ποικίλλει ανάλογα με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο που το νοικιάζει.

  • Patras Downtown, 40, Aktis Dymaion Avenue, Patra, Greece, 26223
  • Patra-Araxos Airport

Σας ενδιαφέρει η ενοικίαση αυτοκινήτου σε Πάτρα?

Εάν ναι, αναζητήστε την ακόλουθη φόρμα ενοικίασης αυτοκινήτου και επιλέξτε αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *