ενοικιαση αυτοκινητου Ξάνθη

Η Ξάνθη, γράφτηκε επίσης με την Ξάνθη, την πόλη και τη ντίμο, την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ανατολική Ελλάδα.

Η Ξάνθη είναι η πύλη προς τη Θράκη, και η πιο γραφική πόλη της περιοχής.

Για τους Έλληνες, έχει μια ελαφρώς εξωτική φήμη: ο ορίζοντας του είναι γεμάτος μιναρέδες, τα φαγητά του ανατολικά, και τουρκικά και Πομάκ μιλάνε στο δρόμο.

Η παλιά συνοικία εκθέτει τα μεγάλα σπίτια των βαρόνων καπνού της Οθωμανικής εποχής, σε διάφορες πολιτείες επισκευής, ενώ οι τοπικοί φοιτητές πανεπιστημίου φέρνουν ζωή.

Ανάπτυξη Περιγραφή

Παρακάτω, θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις φθηνές επιλογές ενοικίασης αυτοκινήτων στο Ξάνθη που είναι συνήθως διαθέσιμες.

Ενοικίαση αυτοκινήτου Ξάνθη

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα αυτοκίνητα που διατίθενται στο Rent-a-Car στην Ξάνθη και μπορείτε να επιλέξετε πολλά περισσότερα από την παρακάτω φόρμα αναζήτησης.

Ford Focus

Ford Focus

Για όσους αναζητούν μια φτηνή, ποιοτική εναλλακτική λύση που είναι ιδανική για οποιαδήποτε οικογένεια 4 ή 5 ατόμων, αυτό μπορεί να είναι το αυτοκίνητό σας.
Με χώρο για 2 μεγάλες βαλίτσες, ιδανικό για μίνι διακοπές.


Peugeot 308 Estate

Δεν είναι μια από τις πιο προσιτές επιλογές, αλλά είναι ιδανικό για όσους χρειάζονται ένα όχημα με άφθονο χώρο φορτίου, ο οποίος ισοδυναμεί με 3 μεγάλες βαλίτσες.
Εάν συμβαίνει αυτό, επιλέξτε το Peugeot 308 Estate.

Peugeot 308 Estate

Ford Fiesta

Ford Fiesta

Θέλετε να οδηγήσετε με στυλ σε ένα οικογενειακό αυτοκίνητο χαμηλού κόστους; Το Ford Fiesta είναι αυτό και πολλά άλλα.
Το μόνο μειονέκτημα είναι η χωρητικότητα φόρτωσης που αντιστοιχεί σε 1 μεγάλη βαλίτσα 1 μικρή, η οποία μπορεί να είναι πρόβλημα αν θέλετε ή χρειάζεστε πολύ φορτίο.


Μέρη για να άρει το αυτοκίνητο

Υπάρχουν πολλά μέρη για να παραλάβετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας, το οποίο ποικίλλει ανάλογα με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο που το νοικιάζει.

* Το πλησιέστερο σημείο συλλογής είναι στη διεύθυνση Kavala

  • Kavala Airport
  • Keramoti Port, Office Keramoti Port, Keramoti, Greece, 64011

Σας ενδιαφέρει η ενοικίαση αυτοκινήτου σε Ξάνθη?

Εάν ναι, αναζητήστε την ακόλουθη φόρμα ενοικίασης αυτοκινήτου και επιλέξτε αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *