ενοικιαση αυτοκινητου Λιτόχωρο

Το Λιτόχωρο είναι μια πόλη και πρώην δήμος στο νότιο τμήμα της περιφερειακής ενότητας Πιερίας, Ελλάδα.

Το Λιτόχωρο προσφέρει τον σπάνιο συνδυασμό υπέροχων παραλιών και ερημιών. Είναι επίσης σε εντυπωσιακή απόσταση από την αρχαία πόλη του Δίου, ιερή για τους Μακεδόνες.

Η ίδια η πόλη διαθέτει ένα μικρό κέντρο με καμπαναριά από τούβλα και σπίτια με ξύλινα μπαλκόνια, καθώς και απότομους, ελικοειδείς δρόμους.

Έξι χιλιόμετρα ανατολικά, η παράλια ξενοδοχεία και κάμπινγκ της Πλάκας Λιτόχωρου ζωντανεύει το καλοκαίρι. Η γενική περιοχή είναι γνωστή ως Πιερία, και κοντινές παραλίες όπως η Λεπτοκαρυά και η Σκοτίνα είναι πολύ δημοφιλείς στους Έλληνες και ξένους τουρίστες.

Ανάπτυξη Περιγραφή

Παρακάτω, θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις φθηνές επιλογές ενοικίασης αυτοκινήτων στο Λιτόχωρο που είναι συνήθως διαθέσιμες.

Ενοικίαση αυτοκινήτου Λιτόχωρο

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα αυτοκίνητα που διατίθενται στο Rent-a-Car στην Λιτόχωρο και μπορείτε να επιλέξετε πολλά περισσότερα από την παρακάτω φόρμα αναζήτησης.

Volkswagen Polo GPS

Volkswagen Polo GPS

Αναζητάτε ένα καλό οικογενειακό αυτοκίνητο με προσιτό κόστος; Αυτή μπορεί να είναι η λύση σας.
Με την ικανότητα μεταφοράς έως 5 επιβατών και με 2 πόρτες, η οικογένειά σας θα είναι άνετη χωρίς πρόβλημα.
Το μόνο πρόβλημα είναι ο χώρος αποσκευών, ο οποίος αντιστοιχεί σε 1 μεγάλη και 1 μικρή βαλίτσα. Εάν αυτός ο χώρος είναι αρκετός για εσάς, υπέροχο.


Fiat 500

Για όσους αναζητούν ένα μικρό αυτοκίνητο με έως και 2 επιβάτες, αλλά αυτό είναι λίγο ανώτερο όσον αφορά την ποιότητα και την άνεση από τις φθηνότερες επιλογές, τότε αξίζει να θεωρήσετε το Fiat 500 ως μια βιώσιμη επιλογή.

Fiat 500

Volkswagen_Sharan

Volkswagen Sharan

Έχετε μια τεράστια οικογένεια και χρειάζεστε πολύ χώρο φορτίου για τις διακοπές σας;
Η Volkswagen Sharan μπορεί να μεταφέρει έως 7 επιβάτες και με χωρητικότητα φορτίου για 4 μεγάλες βαλίτσες.
Το κόστος αυτού του αυτοκινήτου είναι υψηλό, αλλά είναι φυσιολογικό λόγω αυτού που παίρνετε και το γεγονός ότι δεν είναι μια πολύ ακριβής επιλογή επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι δεν χρειάζονται τόσο πολύ χώρο.


Μέρη για να άρει το αυτοκίνητο

Υπάρχουν πολλά μέρη για να παραλάβετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας, το οποίο ποικίλλει ανάλογα με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο που το νοικιάζει.

Σας ενδιαφέρει η ενοικίαση αυτοκινήτου σε Λιτόχωρο?

Εάν ναι, αναζητήστε την ακόλουθη φόρμα ενοικίασης αυτοκινήτου και επιλέξτε αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *