ενοικιαση αυτοκινητου Λίνδος

Η Λίνδος είναι ένας αρχαιολογικός χώρος, ένα ψαροχώρι και ένας πρώην δήμος στο νησί της Ρόδου, στα Δωδεκάνησα.

Η Λίνδος έχει γίνει ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός, οι προσεγγίσεις της μαστίζονται από την κυκλική κίνηση και οι στενές λωρίδες της είναι γεμάτες με περιηγητές.

Βγείτε από την σεζόν, ωστόσο, ή μείνετε το βράδυ και βγείτε έξω πριν φτάσουν οι ημερήσιοι ταξιδιώτες, και μπορείτε ακόμα να ζήσετε την παλιά Λίνδο, ένα πολεμικό σοκάκι όπου τα αρχοντικά των μακριών θαλάσσιων καπεταναίων κρατούν ταβέρνες, μπαρ και δροσερά καφέ.

Χαλαρώστε τα μοσχάρια σας μέχρι την Ακρόπολη και θα συναντήσετε μία από τις καλύτερες απόψεις στην Ελλάδα.

Ανάπτυξη Περιγραφή

Παρακάτω, θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις φθηνές επιλογές ενοικίασης αυτοκινήτων στο Λίνδος που είναι συνήθως διαθέσιμες.

Ενοικίαση αυτοκινήτου Λίνδος

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα αυτοκίνητα που διατίθενται στο Rent-a-Car στην Λίνδος και μπορείτε να επιλέξετε πολλά περισσότερα από την παρακάτω φόρμα αναζήτησης.

Fiat Doblo

Fiat Doblo

Το Fiat Doblo δεν είναι ένα πολύ δημοφιλές αυτοκίνητο ακόμη και λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης, αλλά αυτό που έχει σημασία σε αυτήν την περίπτωση είναι ο χώρος που έχει για τους επιβάτες του να αισθάνονται άνετα και να μην γίνουν κλειστοφοβικοί σε ένα μακρύ ταξίδι.
Με χωρητικότητα για 2 μεγάλες βαλίτσες, αυτό μπορεί να είναι μια βιώσιμη επιλογή για εσάς.


Volkswagen Golf

Το Volkswagen Golf είναι ένα αυτοκίνητο που είναι πολύ κοινό να ενοικιάζεται για διαφορετικούς λόγους.
Δεδομένου ότι είναι συνήθως μία από τις φθηνότερες επιλογές, η χωρητικότητα για 5 επιβάτες και σημαντικό φορτίο (ισοδύναμο με 2 μεγάλες βαλίτσες) καθιστά δύσκολο να το μετανιώσετε αν χρειάζεστε αυτοκίνητο για μερικές ημέρες.

Volkswagen Golf

Mercedes-Benz C-Class

Mercedes-Benz C-Class

Μέσα στα πιο πολυτελή αυτοκίνητα με το καλύτερο επίπεδο απόδοσης, η Mercedes-Benz C-Class είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο για έναν επιχειρηματία για παράδειγμα ή μόνο για κάποιον που εκτιμά την πολυτέλεια και την άνεση, είναι πρόθυμος να πληρώσει λίγο περισσότερο αυτός είναι ο λόγος.


Μέρη για να άρει το αυτοκίνητο

Υπάρχουν πολλά μέρη για να παραλάβετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας, το οποίο ποικίλλει ανάλογα με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο που το νοικιάζει.

* Το πλησιέστερο σημείο συλλογής είναι στη διεύθυνση Rhodes

  • Rhodes Airport
  • Rhodes – Kameirou Ave, Rodou Rd – Kameirou Ave, Kremasti, 12th km, Rhodes, Greece, 85104

Σας ενδιαφέρει η ενοικίαση αυτοκινήτου σε Λίνδος?

Εάν ναι, αναζητήστε την ακόλουθη φόρμα ενοικίασης αυτοκινήτου και επιλέξτε αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *