ενοικιαση αυτοκινητου Κέρκυρα

Κέρκυρα, νησί του Ιονίου Πελάγους με παρακείμενα μικρά νησιά που αποτελούν τα dmos και pereferiakí enótita της Κέρκυρας, Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Βρίσκεται ακριβώς έξω από την ακτή της Ηπείρου, έχει μήκος περίπου 36 μίλια, ενώ το μεγαλύτερο πλάτος της είναι περίπου 17 μίλια και η έκτασή του 229 τετραγωνικά μίλια.

Από τα γραπτά του Gerald και του Lawrence Durrell μέχρι τον τόπο όπου το ναυάγιο του Οδυσσέα ήταν καταπραϋντικό και στάλθηκε στο σπίτι του, η Κέρκυρα απεικονίζεται ως ειδύλλιο για αιώνες.

Σήμερα αυτή η φήμη έχει οδηγήσει σε λεηλασία τμημάτων του νησιού από τον μαζικό τουρισμό, αλλά παρόλα αυτά, η Κέρκυρα της λογοτεχνίας εξακολουθεί να υπάρχει.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να περιηγηθείτε στη γωνία, να περπατήσετε πάνω από το επόμενο ακρωτήριο ή αγγειοπλάστη γύρω από το τραχύ εσωτερικό και ένα μέρος με άφθονα προϊόντα, λόφους με κυπαρίσσια, ιθαγενή χωριά και αμμώδεις όρμους που καλύπτονται από γαλάζια νερά κοβαλτίου.

Ανάπτυξη Περιγραφή

Παρακάτω, θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις φθηνές επιλογές ενοικίασης αυτοκινήτων στο Κέρκυρα που είναι συνήθως διαθέσιμες.

Ενοικίαση αυτοκινήτου Κέρκυρα

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα αυτοκίνητα που διατίθενται στο Rent-a-Car στην Κέρκυρα και μπορείτε να επιλέξετε πολλά περισσότερα από την παρακάτω φόρμα αναζήτησης.

BMW 1 Series

BMW 1 Series

Δεν είναι πάντα το πιο σημαντικό πράγμα να αποκτήσετε αυτοκίνητο χαμηλού κόστους, αλλά να εκτιμήσετε την άνεση και την απόδοση του αυτοκινήτου σας και εκεί είναι που ταιριάζει η BMW 1 Series.
Είναι ένα κορυφαίο αυτοκίνητο, το οποίο μπορεί να μεταφέρει έως και 5 επιβάτες και με χωρητικότητα έως και 2 μεγάλες βαλίτσες και 1 μικρή.


Renault Clio Estate

Ένα αυτοκίνητο με τεράστια χωρητικότητα φόρτωσης, έως 3 μεγάλες βαλίτσες και ένα προσιτό κόστος για αυτό που λαμβάνετε είναι το Renaut Clio Estate.
Μπορεί να πάρει έως 5 επιβάτες και έχει 4 πόρτες

Renault Clio Estate

Volkswagen_Sharan

Volkswagen Sharan

Έχετε μια τεράστια οικογένεια και χρειάζεστε πολύ χώρο φορτίου για τις διακοπές σας;
Η Volkswagen Sharan μπορεί να μεταφέρει έως 7 επιβάτες και με χωρητικότητα φορτίου για 4 μεγάλες βαλίτσες.
Το κόστος αυτού του αυτοκινήτου είναι υψηλό, αλλά είναι φυσιολογικό λόγω αυτού που παίρνετε και το γεγονός ότι δεν είναι μια πολύ ακριβής επιλογή επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι δεν χρειάζονται τόσο πολύ χώρο.


Μέρη για να άρει το αυτοκίνητο

Υπάρχουν πολλά μέρη για να παραλάβετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας, το οποίο ποικίλλει ανάλογα με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο που το νοικιάζει.

Σας ενδιαφέρει η ενοικίαση αυτοκινήτου σε Κέρκυρα?

Εάν ναι, αναζητήστε την ακόλουθη φόρμα ενοικίασης αυτοκινήτου και επιλέξτε αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *