ενοικιαση αυτοκινητου Δωδεκάνησα

Τα Δωδεκάνησα είναι μια ομάδα 15 μεγαλύτερων συν 150 μικρότερων ελληνικών νησιών στο νοτιοανατολικό Αιγαίο Πέλαγος και της Ανατολικής Μεσογείου, στα ανοικτά των ακτών της Ανατολίας της Τουρκίας, από τις οποίες 26 κατοικούνται.

Οι πεζοπόροι και οι φυσιοδίφης συρρέουν στην Τήλο, ενώ οι αναρριχητές κλιμακώνουν τους ασβεστολιθικούς βράχους στην Κάλυμνο.

Η αισθητική λατρεύει τα νεοκλασικά αρχοντικά της Σύμης, της Χάλκης και του Καστελόριζο, και οι kitesurfers μπαίνουν στην Κάρπαθο για τους θρυλικούς ανέμους της.

Αλλού γύρω από τα Δωδεκάνησα, οι δύτες μπορούν να εξερευνήσουν υποβρύχια σπήλαια και αρχαία ναυάγια, αρχαιολόγους και λάτρεις της ιστορίας, αφήνοντας τις φαντασίες τους να χαλαρώσουν σε μια σειρά από αρχαία μνημεία, ενώ οι σαμπαρίτες λατρεύουν τον Ήλιο σε μυριάδες παραλίες, μακριά από τα πλήθη των πακέτων.

Ανάπτυξη Περιγραφή

Παρακάτω, θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις φθηνές επιλογές ενοικίασης αυτοκινήτων στο Δωδεκάνησα που είναι συνήθως διαθέσιμες.

Ενοικίαση αυτοκινήτου Δωδεκάνησα

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα αυτοκίνητα που διατίθενται στο Rent-a-Car στην Δωδεκάνησα και μπορείτε να επιλέξετε πολλά περισσότερα από την παρακάτω φόρμα αναζήτησης.

Renault Clio Estate

Renault Clio Estate

Ένα αυτοκίνητο με τεράστια χωρητικότητα φόρτωσης, έως 3 μεγάλες βαλίτσες και ένα προσιτό κόστος για αυτό που λαμβάνετε είναι το Renaut Clio Estate.
Μπορεί να πάρει έως 5 επιβάτες και έχει 4 πόρτες


Smart ForFour

Μια επιλογή μεσαίας εμβέλειας χωρητικότητας έως 2 ατόμων είναι αναμφίβολα το Smart ForFour. Έχει λίγο χώρο όπως αναμενόταν, έως και 2 μικρές βαλίτσες.
Για όσους χρειάζονται πραγματικά αυτόματο κιβώτιο, τότε αυτό το αυτοκίνητο μπορεί να είναι μια βιώσιμη επιλογή για εσάς.

Smart ForFour

BMW 1 Series

BMW 1 Series

Δεν είναι πάντα το πιο σημαντικό πράγμα να αποκτήσετε αυτοκίνητο χαμηλού κόστους, αλλά να εκτιμήσετε την άνεση και την απόδοση του οχήματός σας και εκεί είναι που ταιριάζει η BMW 1 Series.
Είναι ένα κορυφαίο αυτοκίνητο, το οποίο μπορεί να μεταφέρει έως και 5 επιβάτες και με χωρητικότητα έως και 2 μεγάλες βαλίτσες και 1 μικρή.


Μέρη για να άρει το αυτοκίνητο

Υπάρχουν πολλά μέρη για να παραλάβετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας, το οποίο ποικίλλει ανάλογα με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο που το νοικιάζει.

  • Kos Airport
  • Kos Downtown, 46, Vas. Georgiou B Aven., Kos, Greece, 85300
  • Kos Downtown, 12, V Georgiou Street, Kos, Greece, 85300

Σας ενδιαφέρει η ενοικίαση αυτοκινήτου σε Δωδεκάνησα?

Εάν ναι, αναζητήστε την ακόλουθη φόρμα ενοικίασης αυτοκινήτου και επιλέξτε αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *